HUISREGELS

Om te zorgen dat onze busreizen gezellig verlopen, hebben wij wat huisregels op gesteld. De complete voorwaarden en huisregels (als PDF bestand) kunt u hier vinden. Lees verder voor onze beknopte versie van de huisregels:

AAN BOORD IS EEN GROOT ASSORTIMENT DRANK AANWEZIG!
Eigen drank is niet toegestaan. Eigen drank kunt U tijdens aanvang van de rit afgeven aan de chauffeur en naderhand weer mee krijgen. Klik hier voor de prijslijst.
VANDALISME WORDT NIET HETOLEREERD.

Bij vernielingen, bekladding en beschadigingen worden de kosten bij de huurder van de bus in rekening gebracht. Laat de organisator niet achter met jouw ellende.

HOUDT HET GEZELLIG!

Bij agressief en/of hufterig gedrag heeft de chauffeur het recht om de passagier te verwijderen en uit te sluiten van verdere deelname van de rit. De chauffeur kan zelfs beslissen om de rit te staken.

 

AFVAL DIENT GEDEPONEERD TE WORDEN IN DE DAARVOOR BESTEMDE AFVALBAKKEN/AFVALZAKKEN.

Feesten in de partybus staat niet gelijk aan onbeperkt rotzooi maken. Bij ernstige vervuiling kunnen wij schoonmaakkosten in rekening brengen.

DE PARTYBUS IS GÉÉN GYMZAAL!

Staan op en hangen aan het meubilair en het liggen in de bagagerekken is dus verboden.

VEILIGHEID VOOR ALLES.

Misbruik van de noodhendels van de dakluiken en deuren, het uit de bus steken van lichaamsdelen of het klimmen op het dak van de bus leidt tot staken van de rit, omdat de veiligheid van medeweggebruikers en passagiers niet meer gegarandeerd kan worden.

VERTRAGING.

Tourgo is niet aansprakelijk voor gevolgschade ontstaan door vertragingen tijdens de busrit.

PARTYBUS ANNULEREN?

Bij annulering binnen 24 uur vóórdat de rit plaats zou vinden, is de hele ritprijs verschuldigd.

BUSRIT WIJZIGEN?

Wijzigingen voor de busrit, tijdstippen of locaties dienen zo spoedig mogelijk doorgegeven te worden aan tourgo.nl! Klik hier om gelijk contact op te nemen!

KNV

Tourgo.nl is lid van het KNV en hanteert daarom óók de Algemene vervoer- en reisvoorwaarden van KNV-busvervoer.

KNV

Tourgo.nl is lid van het KNV en hanteert daarom óók de Algemene vervoer- en reisvoorwaarden van KNV-busvervoer.