OVER ONS

Wij stellen ons graag voor!

Tourgo is een gezellig familiebedrijf dat gedreven wordt met en voor plezier. Wij staan garant voor gezelligheid en streven naar perfectie. De wensen van de klanten staan bij ons centraal en onze visie is dat het feest moet beginnen wanneer u bij ons de bus instapt. De partybus is positief voor de feestvreugde en het feest duurt bovendien langer! Laat u vermaken door onze geluidsinstallatie, lasers, karaoke, rookmachines en nog veel meer! Tourgo is een gezellig familiebedrijf dat gedreven wordt met en voor plezier.

Partybus voor iedere gelegenheid

BRUILOFTEN

Bespreek jouw wensen met ons

Met onze partybus is elke busrit een feest! Of het nu gaat om bruiloften, carnaval, themafeesten of verjaardagen. Vertel ons wat je wilt doen en wij regelen het. Natuurlijk kan je ook samen met ons over jullie ideeën praten. Wij maken jullie feest graag uniek! Gebruik bijvoorbeeld jullie eigen DJ apparatuur en vertel ons welke dranken jullie in de bus willen krijgen.

Onze bussen

Ga touren met de Tourgo feestbus en maakt er een echte partybus van! Tourgo is voorzien van 3 compleet ingerichte feestbussen. Zo is er keuze tussen een bus met 46 zitplaatsen, een bus met 40 zitplaatsen + 25 staanplaatsen en een XXL bus voor ongeveer 80 personen! Er zijn diverse voorzieningen in de feestbus aanwezig om jullie feest helemaal compleet te maken, o.a.: feestverlichting, dikke geluidsinstallatie (zowel binnen als buiten de bus), rookmachines, vlammenwerpers, een bar en ga zo nog maar even door!

Nadat wij ons hebben voorgesteld als bedrijf, is het ook leuk om alvast een impressie te krijgen van onze bussen. Lijkt het jou leuk om in (één van) onze bussen mee te gaan? Laat je hieronder alvast verrassen:

Om elke busreis een feestje te laten blijven, heeft Tourgo huisregels opgesteld.
Lees ze hier

Menu